*Voor 13:00 uur besteld = morgen in huis!
053/ 832675

De allerleukste verkleedkostuums | Trends

  • Geplaatst op
  • Door Feestwinkel Bart Gees
De allerleukste verkleedkostuums | Trends

De Netflix-serie Casa de Papel was tijdens carnaval 2019 dé hit. De rode overalls met Dalí-maskers zag je overal opduiken. Niet gek, niet alleen was de serie enorm populair, de outfit is ook nog eens erg makkelijk. Dit jaar gaat wederom een feest van herkenning worden voor Netflix liefhebbers.

Het levert ieder jaar opnieuw een hoop stress. Vaak begin je er ook nog eens veel te laat aan. Wat moet je nou in hemelsnaam aan tijdens carnaval? Om je daarmee te helpen, hebben wij voor je uitgezocht welke trends je kan verwachten komende carnaval.

Series & Films 

De Netflix-serie Casa de Papel was tijdens carnaval 2019 dé hit. De rode overalls met Dalí-maskers zag je overal opduiken. Niet gek, niet alleen was de serie enorm populair, de outfit is ook nog eens erg makkelijk. Dit jaar gaat wederom een feest van herkenning worden voor Netflix liefhebbers. Zo zijn de Peaky Blinders kostuums momenteel heel erg populair . Die serie gaat over een criminele bende uit Birmingham in de jaren twintig van de vorige eeuw. De hoofdrolspelers zien er immers chique in pak gekleed uit, in de typische twenties stijl.  En dat gaan we dit jaar veel zien, twenties en charleston kostuums

Kostuums geïnspireerd op series zijn dit jaar wederom veruit het populairst

Klassiekers

Naast de jaarlijkse trends moeten we natuurlijk niet de oude klassiekers vergeten. In het algemeen komen de cowboys, piraten en indianen, stewardessen en agenten en andere beroepsgroepen in bijna heel België en Nederland terug vinden. Ondanks het klassiekers zijn heb je nog steeds veel keuze, de kans dat je iemand voorbijloopt met het zelfde cowboy of politiekostuum is reëel heel klein. Er zijn zoveel soorten kostuums en je kan ze meestal volledig naar eigen persoonlijkheid aanpassen met de nodige accessoires. We hopen dat we je hebben kunnen verder helpen. Neem gerust een kijkje op onze webshop, daar vindt je verschillende verkleedkostuums met de bijhorende accessoires.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »