*Voor 13:00 uur besteld = morgen in huis!
053/ 832675

Griezelfeestje organiseren?

  • Geplaatst op
  • Door Feestwinkel Bart Gees
Griezelfeestje organiseren?

Binnenkort een griezelfeestje organiseren voor jezelf en je vrienden of de kids? Wij weten alles van een feestje organiseren en griezelen! Bekijk hieronder snel onze tips & tricks voor het organiseren van het leukste en spannendste Halloween feestje!

Je bent van plan om binnenkort een halloween/ griezelfeestje te organiseren en je wilt graag wat tips of je weet niet goed hoe je er moet aan beginnen?... Dan helpen wij je graag verder! 

De eerste vraag die je jezelf moet stellen is de leeftijd van jouw doelgroep. Organiseer je een halloweenfeest voor kinderen, dan kies je er best voor om het leuk, gezellig en een beetje griezelig te maken, je wilt natuurlijk dat ze na afloop van het feestje nog kunnen gaan slapen. Organiseer je een halloweenfeestje voor volwassenen, dan kun je all the way gaan natuurlijk!

 

Stap 1. Uitnodigingen

Als eerste stap kun je best beginnen met de boodschap te verkondigen aan je genodigden, dat kan uiteraard op heel wat verschillende manieren, je kan een kaartje of flyer maken en opsturen of je kan het aankondigen in een Facebookgroep. 

 

Stap 2. Versieringen

Van zodra je de genodigden op de hoogte hebt gebracht kan je beginnen kijken voor de juiste versieringen. Je wilt natuurlijk dat je locatie er griezelig en gezellig uitziet. Wat steeds werkt, goedkoop is, en eenvoudig om grote delen te versieren... zijn onze spinnenwebben met nep spinnen of onze halloween muur en deurcovers. Deze kun je snel en eenvoudig ophangen.

Je kan natuurlijk ook gebruik maken van heksen, bezems en kettingen. Wil je het echt heel griezelig maken dan kun je ook gaan voor de animatronic poppen met licht en geluid. Overigens kan je ook heel wat sfeer creëren door enkele sfeerlichten te voorzien of kaarsje aan te steken.

 

Stap 3. Dresscode

Je geeft geen halloweenfeestje zonder een halloween dresscode. Je kan ervoor kiezen om aan iedereen te vragen een Halloween kostuum aan te trekken, ze kunnen hierbij zelf kiezen in welk personage zij verkleed gaan. Tenzij je kiest voor een bepaald thema, bijvoorbeeld, heksen, pompoenen, vampiers, spoken of horrorclowns. Wist je trouwens dat je bij ons korting krijgt op groepsaankopen?... We beschikken uiteraard ook over een heleboel accessoires om de outfits compleet te maken of voor de genodigden die liever iets subtieler verkleed gaan en niet kiezen voor een volledig kostuum.

 

Stap 4. Food en drinks

Het is natuurlijk ook de bedoeling dat er tijdens het feestje ook een hapje en een drankje aanwezig is. Je kan kiezen voor een lekkere pompoensoep, een bloody mary cocktail of griezelige mini pizzaatjes. Op het internet vindt je vast en zeker wel wat originele ideetjes. Of je kan vragen aan de genodigden om elk wat lekkers mee te brengen

 

Wij wensen jou en je vrienden of de kids heel veel griezelplezier! Hopelijk hebben wij jou een beetje kunnen helpen met onze tips en tricks. Bekijk zeker onze website voor de juiste halloween benodigdheden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »