Bezorging & Verzendkosten

 

Wat zijn de verzendkosten?

België Bpost thuislevering - € 4,95
België Servicepunt levering - € 3,95

Nederland Bpost thuislevering - € 7,95
Nederland Servicepunt levering - € 6,95

GRATIS Verzending vanaf €45

Wat zijn de levertijden?

België Bpost Home - Besteld voor 13u, morgen in huis
België Servicepunt levering - 1-2 Werkdagen

Nederland Bpost Home - 1-2 Werkdagen
Nederland Servicepunt levering - 1-2 Werkdagen

 

U kunt uw bestelling op volgende wijze ontvangen

Wij verzenden, zelf dan wel via een derde, de geaccepteerde bestellingen zo snel mogelijk in volgorde van binnenkomst. Indien een product op voorraad is, bedraagt de gemiddelde levertijd 1-2 werkdagen vanaf de verzendbevestigingsmail. Je kan ervoor kiezen om je bestelling aan huis te laten leveren met Bpost. Je kan er ook voor kiezen om je pakketje af te halen in een Bpost afhaalpunt. Gratis verzending vanaf €45 naar België en Nederland.

 

Volg je pakketje

Je ontvangt per email de track & trace met de verwachte levertijd van zodra we je bestelling hebben meegegeven met de bezorgdienst. Met deze track & trace code kun jij je pakketje volgen

Indien je niet thuis bent

In dit geval probeert de koerierdienst je pakketje af te geven bij de buren of in de brievenbus. Lukt dit niet dan kan je het de volgende werkdag afhalen in een Bpost postkantoor in de buurt. De bezorger laat steeds een bericht achter zodat je weet wat je kunt doen.

Je pakketje afhalen in een Servicepunt

Je kan tijdens het afronden van je bestelling aangeven in welk Bpost Servicepunt je het pakketje wenst af te halen. Je pakket wordt 8 dagen bewaard. Daarna wordt je bestelling automatisch geretourneerd.

Wanneer kan ik mijn bestelling komen afhalen in jullie winkel

Je krijgt van ons een mailtje van zodra de bestelling voor je klaarligt. Je kan dan je bestelling komen afhalen tijdens onze openingsuren. Heb je de bestelling geplaatst tijdens de openingsuren, dan kan je de bestelling meestal binnen één uurtje komen afhalen.

Breng zeker je bestelbevestiging mee waarop uw bestelnummer staat of geef hem mee indien u iemand anders langs stuurt om uw bestelling af te halen. Zo vinden wij uw bestelling snel en vlot terug.

Let erop : Afhaalorders die niet online betaald werden houden wij maximum een 7 dagen gereserveerd voor u. Daarna kunnen wij de reservatie niet langer waarborgen en gaan wij de artikelen opnieuw ter verkoop aanbieden.

Mijn bestelling afhalen in de afhaalbox 24u/7

Heeft u ervoor gekozen uw bestelling af te halen in onze afhaalbox aan onze winkel. Dan zorgen wij op werkdagen van 9u tot 17u30 ervoor dat de bestelling binnen de 3uur voor u klaarligt. Je krijgt van ons een mailtje met je cijfercode van zodra je de bestelling kan afhalen. Je hebt vanaf dan 24u de tijd om je bestelling af te halen op een moment dat voor jou het beste past.