*Voor 13:00 uur besteld = morgen in huis!
053/ 832675

Click & Collect

Bestel online, haal af in de winkel

Jouw Voordelen 

- Geen wachtrijen

- Afhalen wanneer het voor jou past

- Snel en volledig gratis

- Dag en nacht mogelijk bestellingen op te halen in afhaalbox

 

 

Hoe werkt bestelling afhalen in winkel?

Je plaats de bestelling online via de webshop. Van zodra je bestelling klaarligt voor afhaling ontvang je van ons een bevestigingsmail. Je kan de bestelling vanaf dit moment afhalen in onze winkel tijdens de openingsuren. De bestelling blijft 14 dagen beschikbaar. 

 

Hoe werkt afhalen in de afhaalbox?

Je besteld en betaald de artikelen online via de webshop. Van zodra je bestelling klaarligt voor afhaling ontvang je een bevestigingsmail met cijfercode om de afhaalbox te openen. Je kan vanaf dit moment de bestelling zowel tijdens als na de openingsuren afhalen uit de afhaalbox. De bestelling blijft 24u beschikbaar voor afhaling. De afhaalbox hangt aan de gevel van onze winkel.

 

Is elk product op de webshop beschikbaar voor afhaling?

Alle producten op onze webshop zijn beschikbaar voor afhaling in winkel.

Voor onze afhaalbox 24u/7 zijn alle producten beschikbaar met uitzondering van vuurwerk, ballondecoraties, ballonnen gevuld met helium, heliumtanks, ballonbogen en andere grote attributen zoals: bezems of wandelstokken. 

 

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Heeft u gekozen voor afhaling in de winkel, dan kunt u de bestelling cash of met bancontact betalen bij afhaling. Indien u de bestelling wilt afhalen in onze afhaalbox zal u de bestelling online betalen.

 

Wat als ik mijn bestelling niet binnen de tijd afhaal?

Als je een bestelling moet afhalen in de winkel, en het lukt je niet de bestelling af te halen binnen de 14 dagen dan worden de bestelde producten terug in de winkel geplaatst. Indien je hebt gekozen voor de afhaalbox en het lukt je niet de bestelling af te halen binnen de 24u, dan blijft de bestelling daarna nog 14 dagen beschikbaar voor afhaling in de winkel. 

 

Ik kan de optie 'afhalen in afhaalbox 24u/7' niet aanduiden?

Indien al onze afhaalboxen in gebruik zijn, kan het zijn dat je deze afhaalwijze tijdelijk niet kunt aanduiden tijdens het afrekenen. Je kan het in dit geval op een ander moment opnieuw proberen.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »