Vacatures/ Stages

 

Voor onze fysieke feest & ballonwinkel kunnen wij steeds extra handen gebruiken. Vindt jij het leuk om naast het logistieke gedeelte zoals het inpakken van online bestellingen, of het uitpakken en etaleren van leveringen ook te werken tussen de ballonnen en feestartikelen? Dan ben je bij Feestwinkel Bart Gees aan het juiste adres! 

 

Wat is jouw functie!

Onze fysieke winkel is het hart van ons bedrijf, hier worden bestellingen ingepakt en verzonden naar België en Nederland. Deze bestellingen dienen uit onze winkel te worden gepickt en ingepakt voor verzending. Daarnaast dienen nieuwe leveringen te worden uitgepakt en geprijsd vooraleer ze geëtaleerd worden in onze winkel. Uiteraard zul je ook instaan voor onze klanten.

Wie zoeken wij?

Je bent een oprecht en flexibel persoon die steeds in is voor een klein feestje op de werkvloer, maar je bent vooral stipt en nauwkeurig. Je bent in alle omstandigheden stressbestendig. Onze klantentevredenheid is onze uiterste prioriteit, daarom is het belangrijk dat je onze klanten tijdens een verkoopgesprek met je mooiste glimlach en op de gepaste manier kunt benaderen en verder helpen.

 

Wat bieden wij!

Wij garanderen een prettige werkomgeving met een uitgebreid werkgebied waarbij je elke keer nieuwe dingen zal ontdekken, gaande van logistieke taken, als het leren maken van ballondecoraties, of uitwerken van promocampagnes. Je werkt vrij zelfstandig maar ook in teamverband.

 

Heb jij interesse?

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures voor deze job! Neem contact met ons op via mail of telefonisch.

Mail. [email protected]

Tel. 053/83 2675 

 

Onze openstaande vacatures

 

Stagiair/Stagiaire

Feestwinkel Bart Gees is een erkend leerbedrijf en biedt stagemogelijkheden voor diverse opleidingen. Momenteel hebben wij ruimte voor openstaande opleidingen:

- Retail/ Verkoopsmedewerker

- Marketing & communicatie