Bestelinformatie

Hoe kun je bestellen?

Je kan bij ons je ballondecoraties bestellen door langs te komen in onze winkel of een mailtje te sturen naar onze klantendienst. 

 

Wanneer bestel je?

Indien je last minute langskomt kunnen wij helaas niet garanderen dat een bepaalde kleur of ballon uitverkocht is. Het is daarom aangeraden om minstens 5 werkdagen voor afhaling je ballon te bestellen.

Wens je last minute een ballondecoratie af te halen, dan willen wij deze met veel plezier meteen klaarmaken indien hier de mogelijkheid toe is.

Mocht het door drukte niet mogelijk zijn om extra bestellingen aan te nemen dan kunt u steeds kiezen uit ons ruim assortiment folieballonnen welke wij meteen kunnen opblazen. 

 

Afhalen & levering

Je kan al onze ballondecoraties standaard afhalen in onze winkel tijdens de openingsuren. 

Je kan er ook voor kiezen om ballondecoraties te laten leveren door ons transport. Dit kan bij bestellingen vanaf €35

De prijzen voor levering kun je terugvinden in onze winkel.

 

Houdbaarheid

Al onze ballondecoraties worden gemaakt door ervaren ballonartiesten. Ballonnen zijn uiterst gevoelig voor scherpe hoeken, kanten en temperaturen. Het is daarom van belang dat u de ballondecoraties met zorg en voorzichtigheid behandelt. Van zodra de ballondecoratie de winkel verlaat zijn wij niet verantwoordelijk voor schade aan de ballondecoratie. 

Een ballondecoratie gemaakt met lucht blijft doorgaans veel langer houdbaar dan ballondecoraties gemaakt met helium. 

 

Retourneren

Omdat ballondecoraties vaak volledig op maat gemaakt worden en een beperkte houdbaarheid hebben, is het heroeppingsrecht hierop niet van toepassing. Een aankoop is altijd definitief.